AKARYAKIT DÜNYA GÜNCEL TÜRKİYE

Güvenin ve Kalitenin adresi ; CCS PETROL

Kırıkkale enerji sektörünün ve iş dünyasının önemli iş adamlarından Alparslan ÇERİBAŞ ;  Kırıkale de 3.TP İstasyonu nu açmak bizim için çok önemli idi, dedi.

CCS petrol LTD ŞTİ. Yetkilisi, Alparslan ÇERİBAŞI ; Kırıkkale Samsun yolu üzeri Nokta mevkiinde ,TP Akaryakıt ve LPG istasyonunun açılışını gerçekleştirdi.

2008 yılında,Türkiye Petrolleri ile CCS Petrol’ sektördeki ilk adımlarını atarak ,ilk işletmemizi kurduk. O dönemlerde Türkiye Petrolleri ,Devlet sektörü olmasının avantajlarını satiş ve iş sürecimiz ile birlikte sürdürdük. Oldukça yoğun bürokrasi ve iş gücü vardı.

Türkiye Petrolleri’nin TURKUAZ A.Ş. ye satılmasının ardından özelleşmesiyle birlikte ; Satış rakamlarımız ,iş potansiyelimiz,ve tüm resmi işlevlerimiz daha da hızlandı. Şu anda da belirli Kurum İhaleleri vs. bir çok alanda da gayet iyi konuma geldik.

Ülkemiz Enerji sektöründe Türkiye Petrolleri bir marka olmak dan çok bir ekol ;aynı zamanda bir okul ;bunun ispatı da Dağıtım Firmaları arasında ilk 10 da yer almaları ,

Türkiye Petrolleri normlarına ve standartlarına uygun bütün işletmelerin hizmet kalitesinden ödün vermediği bir gerçektir. Bizler de bu anlayış ve dayanışma ile aynı hizmeti verdiğimize inanıyoruz.

Alparslan Bey ;

Bizim Kırıkkale merkezinde 2 adet işletmemiz vardı. Bir 3.sünün de TP olmasının sebeplerinden bir tanesi ve en önemlisi de Müşterilerimizden aldığımız takdir ve sonrasında gelen talep oldu. Bunun üzerine Kırıkkale Şehir Merkezinde Nokta Mevkiinde 3,işletmeyi Kırıkkale halkımızın hizmetine sunduk. Son derece mutluyuz. Ve kıvanç doluyuz.

Biz Müşterilerimizin tüm servis ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra ,görevli arkadaşlarımız ve özelikle de bizlerin ,onların yanlarında bulunup işletmelerimizden mutlu bir şekilde ayrılmalarına önder olmamız önemli bir etken.

Tüm işletmelerimiz de ;Akaryakıt satışı dışında ,market ,yıkama ve yağlama -lastik vs. gibi diğer hizmetlerimiz ile Her müşterinin taleplerine cevap verecek konumda olmamız ,halkımıza güvenimiz ve inancımızın eseridir. Dedi.

Enerji petrol medya grubuna vediği demeçlerinden dolayı ; CCS Petrol Ltd Şti ne ve Yetkilisi Alparslan Çeribaş’ a ; Yeni işletmelerinde başarılar diler. Nice hizmet dolu yarınlar temenni ederiz.

 

 

TAKVİM

Mayıs 2018
P S Ç P C C P
« Nis   Haz »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

REKLAM

REKLAM

seers cmp badge